Oboy...

...Vilket vackert väder som Peps Persson säger.
Ja nu är snart denna vecka av praktik snart slut.
Två dagar kvar sen nästa vecka, sen blir det ny praktik plats i Lerum.
Ska bli skönt, hoppas det blir bra där bara. Men det ska det väl bli :D

Sitter just nu och kollar på Simpsons i väntan på bättre tider.
Har sjukt tråkigt med andra ord, iof så gillar jag simpsons men ändå...
Fick idag beställt kök till nya lägenheten vilket gillas skarpt :)
längtar så sjukt mycket efter att flytta så det finns inte...
Blir bra det här...


Längesen nu. . .

Ja det var inte igår jag skrev här. Jag vet inte ens om det är någon som läser här, men det är ju ganska skönt att skriva av sig ibland.
Just nu sitter jag i soffan och kikar på Danmark - Kanada på 6an. Det ser ju rätt bra ut för Kanadas del :)
Johan, min kärlek står och lagar mat i köket. Jag är så glad att jag har honom. Han finns alltid här för mig och stöttar mig när allt känns svårt. Igår var en sån dag, oavsett anledning vet jag att jag alltid kan lita på honom, att han finns och gör allt för att jag ska må bra och le igen.

Nu är vi inne på sista delkursen för den här terminen. Fyra inlämningsuppgifter som ska in, varav en av dom är färdigskriven. Imorgon börjar en och en halv veckas praktik. Ska bli skönt att träffa alla goa ungar igen. Sen blir det till att plugga och skriva gärnet när praktiken är över. Ska bli skönt med lite ledigt faktiskt.
Snart dags för flytt också, det känns ännu bättre än allt annat. Sen är det dags att pirata lite i år igen. Ser fram emot att träffa alla andra och bara ha det kul :)

Förresten så klarade jag grammatiktentan som jag skrev på valborgsmässoafton. Känns helt sjukt bra med tanke på att jag trodde att jag kuggat den. Det är bra med lite positiva besked såhär någon gång ibland.


RSS 2.0